| Acil! Yardım! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sion Forum Member
| Konu: Acil! Yardım! Perş. Tem. 08, 2010 7:02 pm | |
| Merhaba Tdof çok acil bir sorunum var .Format attim tekrar yükledim olmadi.Ekran kartini güncelledim olmadi.Nerdeyse herseyi denedim olmadi.Size siginiyorum lütfen yardim edin.Cok Acil!!...Sorun oyunu acarken gönder gönderme hatasi veriyor | |
|
| |
Sion Forum Member
| Konu: Geri: Acil! Yardım! Perş. Tem. 08, 2010 7:05 pm | |
| [quote="Sion"]Merhaba Tdof çok acil bir sorunum var .Format attim tekrar yükledim olmadi.Ekran kartini güncelledim olmadi.Nerdeyse herseyi denedim olmadi.Size siginiyorum lütfen yardim edin.Cok Acil!!...Sorun oyunu acarken gönder gönderme hatasi veriyor | |
|
| |
Lainac Forum Member
Saber : Dual Mesaj Sayısı : 6 Nerden : Istanbul - Virginia
| Konu: Hmm Perş. Tem. 08, 2010 7:50 pm | |
| Bu sorunu yaratabilecek tek şey ya driverlar ile alakalıdır yada windowsun sistem dosyalarıyla alakalıdır... Driverları güncelle öyle dene birde oyuna girmeyi. Ancak sistem dosyası eksikse yapacak birşey yok, yeni bir windows cd ' si alıp HDD yi tamamen sıfırlaman gerekebilir.. | |
|
| |
Ofto Sith Acolyte
Klan : TDOF Saber : Consul Mesaj Sayısı : 10 Nerden : Korriban
| Konu: Geri: Acil! Yardım! Perş. Tem. 08, 2010 10:46 pm | |
| Oyunu eğer yapmadıysan tekrar kur yükle (patch i unutma dememe gerek yok sanırım (: ) işletim sistemi ne kullanıyosun bilmiyorum vista yada win7 ise administator olarak çalıştır bilmiyorum dahada gelmiyo aklıma o sorun bendede vardı ama hq server a girerken map im yok diyeydi | |
|
| |
Sion Forum Member
| Konu: Geri: Acil! Yardım! Cuma Tem. 09, 2010 7:06 am | |
| Driveri güncelledim hatta bilgisayara format attim sonra yükledim olmadi CD bozukdur dedim torrentini indirdim. Win Xp benim oyunu tekrar yüklemem saysam bitmez cok zor durumdayim baska yolu yokmu :S | |
|
| |
sentinel Dark Master
| Konu: Geri: Acil! Yardım! Cuma Tem. 09, 2010 8:46 am | |
| küçük bir imaj dosyası var daemon tools ile çalışıtırılıyor ve akabinde oyuna giriyorsun onu dene bir istersen..
sorun büyük ihtimalle driverlardan kaynaklanıyordur, başka oyun açabiliyor musun ?
ayrıca gönder gönderme hatasında detay kısmı vardır, oranın da bir ss.ini koyarsan sorunun exe.den mi kaynaklandığı vs. anlaşılabilir..Ama önce bilgisayarında çalışabilecek başka bir 3D oyun kur bakalım ne olacak, eğer çalışmaz ise sorun ekran kartındandır..
Durumu inceleyip geri dönüş yap bakalım..
Hiçbirşey olmazsa bizdeki JKA yı DVD.ye atıp göndeririz.. Hangi şehirdesin ? (: | |
|
| |
¦ЯáZżłέ Forum Member
Saber : Sky blue lightsaber Mesaj Sayısı : 56 Nerden : Unknown Regions
| |
| |
Sion Forum Member
| Konu: Geri: Acil! Yardım! Cuma Tem. 09, 2010 9:57 am | |
| Demezmiyim iso. dosyasini deamon tools dan image yaptim yine olmadi ayni hata.Biktim bu hatadan.Diger oyunlari hatasiz aciyor bir ara kardesime zoo tycon 2 yi yüklemistim ayni hatayi wermisti fakat baska bir exe sini indirdim sorun gitti fakat jedi academyde hic birsey düzelmedi. | |
|
| |
sentinel Dark Master
| Konu: Geri: Acil! Yardım! Cuma Tem. 09, 2010 11:29 am | |
| http://dl.gamecopyworld.com/?c=20664&d=2005&f=swjkjaimage!raryukarıdaki adresten imaj dosyasını indirip dene.. Boyutu 2.6mb Verilen hatada şunu anlatıyor : atioglxx.dll diye bir dosya jamp.exe nin çalışmasında sorun çıkartıyor. İndirdiğin ati driverı ile uyuşma sorunu var..mümkünse daha eski versiyonunu indir. Sorun ati'nin driverında gözüküyor.. Ama yine de her ihtimale karşı yukarıda linkini verdiğim küçük boyutlu iso.yu indir. Belki büyük iso ile yapıyorsan çok fazla cache çalıştırdığından ekran kartı ile bir çakışma yapıyordur.. Eğer olmaz ise, eski driver indir, sorun kesinlikle atinin driverından kaynaklanmakta... Eğer bunların hiçbiri olmuyor ise ; ATI' nin gelişmiş ayarlarından "Enable Shiny Water" ı kapatıp dene...Türkçesi "parlak su özelliği"Bunların hiçbiri çalışmaz ise başka bir çözüm daha mevcut onu deneriz..Haberdar edersin..KOlay gelsin.. | |
|
| |
Origin Forum Member
| Konu: Geri: Acil! Yardım! Cuma Tem. 09, 2010 1:32 pm | |
| | |
|
| |
¦ЯáZżłέ Forum Member
| Konu: Geri: Acil! Yardım! C.tesi Tem. 10, 2010 9:09 am | |
| İşe yaradı mı Sion Origin'in söylediği? Hani işe yaradıysa bilelim de yarın öbür gün bizimkinin de böyle bi' hata vermeyeceği ne malum ( )... | |
|
| |
Sion Forum Member
| Konu: Geri: Acil! Yardım! C.tesi Tem. 10, 2010 4:40 pm | |
| Arkadaslar sorun ati nin o dosyasinda odosya hatali ancak o dll yi indirdigimde benim ati x1650 radoen e uyusmasi lazim ve ona uyusan bir dll bulmak cok zor .ayni versiyon olmasi lazim ayrica eski driverleri yüklerkende hata verdi olmadi imaj dosyasindada ayni sey oldu napcagimi bilmiyorum :S | |
|
| |
Sion Forum Member
| Konu: Geri: Acil! Yardım! C.tesi Tem. 10, 2010 5:19 pm | |
| beyler ACILDI!!! nasil yaptigimi bilmiyorum :d ama acildi herkese cok sagolun özellikle usa sentinel cok iyi birisin abi gercek hayattada seninle büyük hevesle tanismak isterim.Herkese tesekkürler arkadaslar.TDOF IYIKI VARSIN! | |
|
| |
¦ЯáZżłέ Forum Member
| Konu: Geri: Acil! Yardım! C.tesi Tem. 10, 2010 6:56 pm | |
| - Alıntı :
- beyler ACILDI!!! nasil yaptigimi bilmiyorum :d ama acildi herkese cok sagolun
Bence o kadar çok dosya klasör falan kurcaladın ki çalıştı sonunda... | |
|
| |
sentinel Dark Master
| Konu: Geri: Acil! Yardım! Ptsi Tem. 12, 2010 6:57 am | |