Önümüzdeki uzun yaz süreci boyunca klanımızın 5. yılında , gelişimini ve güçlenişini hızlı bir şekilde sürdürmesi için sistemli bir program hazırladım. Ayrıntılar şöyle:
BİLGİ PAYLAŞIM ETKİNLİKLERİ: Klan üyeleri toplanıp bir halka kurarlar ,yönetici her eğitimde seçeceği bir konuyu anlatır. Sonra dinleyiciler birbirleriyle SW bilgilerini paylaşır ve bu konularda tartışırlar. Bu etkinliğe gözlemdekiler de katılabilir. (yöneticinin katılamayacağı durumunda eğitime konseyin gösterdiği başka bir isim önderlik eder)
ORGANİZE EĞİTİMLER: Bu eğitim yöneticileri Knight/Warrior veya Master/Lord rütbesinde olmakla birlikte bütün klan üyelerine , öğrenci ayırt etmeden saber ve güç alanında eğitimlerini sunarlar. Yönetici dışında , eğitime katılan diğer ustalar öğrenciler arasında dolaşarak düzeni sağlamakla görevlidirler. (yöneticinin katılamayacağı durumunda eğitime konseyin gösterdiği başka bir isim önderlik eder)
DÜELLO TURNUVASI: Klanımızın beşinci yılına özel düzenlediğimiz düello turnuvasına sadece çıraklar ( JA , JP , DA , DLR , SA , SMN ) katılabilir. Turnuva her hafta düzenlenerek 8 haftalık bir maraton halinde devam edecektir. Haftanın birincisi 5 , ikincisi 3 , üçüncüsü 2 ve dördüncüsü 1 puan alacaktır. Eleme sistemi katılımcı sayısına göre şekillenecektir.
ROLE PLAY 'LER: Klanımızın hikayesini etkileyecek olan RP'ler , ustaların belirleyeceği bir gidişata göre şekillenebileceği gibi tamamen doğaçlama olarak da uygulanabilecektir.
BİLGİ PAYLAŞIM ETKİNLİĞİ VE DÜELLO TURNUVASI CLAN SERVER'IMIZDA , ROLE PLAY VE ORGANİZE EĞİTİMLER HEADQUARTERS SUNUCUMUZDA YAPILACAKTIR.
PROGRAM
SALI
21:00 - 22:00 ---> Bilgi Paylaşım Etkinliği
Yöneten: CM Silvan veya DA Raziel
22:00 - ... ---> Organize Eğitim
Yönetici: DK Heliaca veya JK Razzle
PERŞEMBE
21:00 - 22:00 ---> Bilgi Paylaşım Etkinliği
Yöneten: CM Silvan veya DA Raziel
22:00 - ... ---> Role Play (Klan senaryosunu etkileyecek)
CUMARTESİ
21:00 - 22:00 ---> Çıraklararası 5.Yıl Düello Turnuvası
Yönetici: CM Silvan
22:00 - ... ---> Organize Eğitim
Yönetici: DM SenTIneL
PAZAR
21:00 - 22:00 ---> Organize Eğitim
Yönetici: CM Silvan
22:00 - ... ---> Role Play (Klan senaryosunu etkileyecek)